Nameštaj

Nameštaj predstavljaju svi pokretni predmeti koji pomažu čoveku u vidu podrške za ljudsko telo ili za odlaganje drugih predmeta.

Nameštaj omogućava da se iskaže umetnički utisak stoga su umetnički pravci uticali i na razvoj, izgled, nameštaja tom prilikom se razvijaju i posebni stilovi poput Luja XIV, Luja XV, Luja XVI, ampir, bidermajer...

U XIX veku dolazi do globalizacije usled čega se proizvođači nameštaja okreću izradi komada nameštaja koji mogu da ispune sve zahteve savremenog čoveka.


Stilski nameštaj

Širok izbor materijala omogućava primenu našeg stilskog nameštaja u opremanju klasičnih i najsavremenijih enterijera.
Prilikom odabira nameštaja za Vaš stambeni i/ili poslovni prostor možete da se opredelite za garnituru ili komadni nameštaj kojim biste npr postigli kontra akcenat postojećem enterijeru.


Moderan nameštaj

Prateći zahteve naših vernih klijenata, u ponudu smo uvrstili i moderan nameštaj kojim možete oplemeniti svoj enterijer.
Kombinacija klasične ili savremene konstrukcije i materijala dezena, boja, nijansi će se lako uklopiti u svaki prostor.


Prilikom izrade, prerade ili restauracije nameštaja posebnu pažnju pored kvaliteta, estetike i funkcionalnosti posvećujemo i dugovečnosti.

Izuzetan kvalitet postižemo kako veštim rukama naših majstora tako i korišćenjem prvoklasnih materijala.

Izrada nameštaja podrazumeva pravljenje bilo kog komada nameštaja po meri, kako onih koje možete videti u našim izložbenim salonima tako i putem uzorka, fotografije.

Prilikom prerade, restauracije se preduzimaju svi potrebni koraci kako bi se Vašem nameštaju vratio prvobitni sjaj bilo da su u pitanju nosioci,kovčezi ili tapacirung.


S poštovanjem,

Ljubiša S. Đorđević